Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
October 8, 2007
Image Size
432 KB
Resolution
1024×2048
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
736
Favourites
11 (who?)
Comments
20
Downloads
48

License

Creative Commons License
Some rights reserved. This work is licensed under a
Creative Commons Attribution 3.0 License.
×
What Do You Think About Me? by Buaya-kun What Do You Think About Me? by Buaya-kun
The last of the series, featuring Katya. Somehow I feel that she's the most difficult character to make, her expression is the hardest part. I think I need to use her oftenly to get used of this character.
Add a Comment:
 
:iconbluezircon:
BlueZircon Nov 11, 2007  Hobbyist General Artist
nice abs ^^ lagian cewenya cantik mirip nicky hilton pas sekilas liat he5
Reply
:iconbuaya-kun:
perut tahan ditonjok tuh :D
nicky hilton siapa ya? nggak pernah liat :D
Reply
:iconbluezircon:
BlueZircon Nov 18, 2007  Hobbyist General Artist
itu...adiknya paris hilton^^ rambutnya sama2 brunette tuh^^ he5
Reply
:iconbuaya-kun:
yeee sama rambutnya, kirain sama tampangnya :D
Reply
:iconrith3d:
I think you have very nice skin texture baby! :D
Reply
:iconperapera:
perapera Oct 9, 2007  Hobbyist Digital Artist
hmm yeah mukanya agak... gimana gitu, kurang natural deh, tp as always bodynya hot.. :)
Reply
:iconbuaya-kun:
mukanya dari dulu kaga bener bener, emang gua nggak bakat bikin bule kali ya? :D
Reply
:iconperapera:
perapera Oct 9, 2007  Hobbyist Digital Artist
cuman kurang latihan aja palingan, emang dr dulu lo jarang banget bikin muka bule, strukturnya kan beda ama asian, terutama cewek bule, soalnya muka cewek bule itu agak manly, tapi cakep.. jadi bingung kan? hahah saya sendiri mungkin klo disuruh gbr cewe kaukasian agak susah..
Reply
:iconbuaya-kun:
maklum, selera gua nggak ke sana sih hahahahaahahahahahahaha
btw, ini karakter desain barengan yosai sih, 1/2 gua 1/2 dia, makanya keliatan kan jadi kaya perpaduan dua duinia? hahahahahahahaha
Reply
:iconmljedi:
mljedi Oct 8, 2007  Professional Filmographer
hawt
very nice
Reply
Add a Comment: